85Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    67DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    45Went out: KFC Vrasene Jens De Backer (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Gregory Clapdorp (Verdediger)
    45Went out: KFC Vrasene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
    30Gele kaartenFC Juventus Schoonaarde Gele kaarten - Schoonaarde
    12DoelpuntenFC Juventus Schoonaarde Doelpunten - Schoonaarde

Match summary

Dit weekend trok KFC Vrasene naar het veld van Juventus Schoonaarde. In de broeierige temperatuur kwam de thuisploeg op voorsprong via strafschop. In de tweede helft vocht Vrasene terug maar verzuimde het de 3 punten te pakken.

Beide ploegen speelden een draak van een eerste helft en voetbalden geen enkele doelrijpe kans bij elkaar. Na 12' minuten ging Hanselaer neer binnen de 16 meter en kreeg de thuisploeg een strafschop met een enorme strik rond. Boone zette zich achter de bal en trapte Schoonaarde op voorsprong (1-0). Buiten dit kwam Schoonaarde niet aan het Vrasense doel, maar ook Vrasene zelf speelde niets klaar. Een schot van Van Osselaer in 43' was verder het enige wapenfeit.

In de tweede helft kwam Vrasene beter uit de kleedkamers en trok het het spel volledig naar zich toe. Na 58' belandde een vluchtschot van De Langhe net naast doel, en enkele minuten later kreeg ook Joeri Sinnaeve zijn kopbal niet gekadreerd. In de 67' lukte Vrasene toch de gelijkmaker. De Langhe haalde na een knappe actie uit op doel maar zijn schot werd geblokt in het pak. De Jonghe was goed gevolgd en zette de 1-1 op het scorebord. In de 76' ging ook Meiresone zijn kans maar zijn afgeweken schot belandde naast doel. Enkele minuten voor tijd stak de thuisploeg toch eens de neus aan het venster, maar de kopbal van Boone ging over doel. Langs de overkant kreeg De Langhe nog dé kans op de overwinning nadat hij alleen voor doel verscheen, maar zijn schot vloog langs de verkeerde kant van de paal.
    Volgend weekend komt KVV Laarne-Kalken op bezoek! Supporters op post!