80Went out: KFCH Sinaai Jens De Backer (Verdediger)
     Substituted: KFCH Sinaai Levi Stuer (Verdediger)
    56DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nilay Symoens
    53Went out: KFC Vrasene Tom Van Roy (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    41Gele kaartenKFCH Sinaai Gele kaarten - KFCH Sinaai
    40Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Nilay Symoens
    40Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Thibau Buytaert
    30Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend tegen KFCH Sinaai de drie punten thuis kunnen. Vrasene nam de bovenhand en kwam snel in de tweede helft op voorsprong, maar toch lukten de bezoekers kort voor tijd de gelijkmaker. In de slotminuten zette Joeri Sinnaeve orde op zaken.

De eerste kans na 10' was voor Vrasene. De Groof legde de bal klaar voor Hendrickx, die op zijn beurt de lat trof. Enkele minuten later kwam De Langhe net te laat om een voorzet in doel te tikken. Langs de overkant haalde Schneider uit op doel maar zijn poging belandde in de armen van Van De Putte. In de 25' werd het even warm voor het Vrasense doel na een gevaarlijke terugspeelbal maar Vrasene kwam hier goed weg. Iets over het half uur mocht Van Osselaer zijn kans wagen, maar zijn poging ging naast.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van de bezoekers. Schneider kopte de bal van dichtbij op Van De Putte. Langs de overkant viel een afvallende bal in de voeten van Van Osselaer. Die twijfelde niet en trapte de 1-0 staalhard tegen de touwen. Na het openingsdoelpunt kwamen de bezoekers iets meer opzetten, en loerde Vrasene op de counter. Vrasene kon hiervan niet profiteren waarna Sinaai in de 84' de gelijkmaker lukte. Na een doorgekopte bal kwam verscheen Van De Weghe alleen voor doel en trapte die de 1-1 op het scorebord. Vrasene zette een slotoffensief op poten en kon net voor tijd het toch nog het winnende doelpunt scoren. Hendrickx gooide de bal in het pak waarna Joeri Sinnaeve de bal voorbij Jacobs werkte (2-1).
    Vrasene behaalt zo een nipte maar verdiende overwinning en staat met 9 op 12 gedeeld op de eerste plaats. Volgend weekend trekken we naar het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.018378 ] seconds