83Went out: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
      69DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
      66Went out: KFC Vrasene Jorn Janssens (Verdediger)
       Substituted: KFC Vrasene Yannick Prijcker (Aanvaller)
      48Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
      30Gele kaartenKSVE Bazel Gele kaarten - KSVE Bazel

KFC Vrasene heeft zijn eerste driepunter van het seizoen beet. Op het smalle veld van KSVE Bazel ging het met het kleinste verschil winnen. De eerste helft was eerder zwak, maar in de tweede helft trok Vrasene het laken naar zich toe.

De eerste kans voor Vrasene kwam er na 2'. Een pegel van Van Osselaer strandde op de buitenkant van de winkelhaak. De thuisploeg dreigde met een gekraakt schot van Mallentjer en een poging over doel van Hulin. Rond het halfuur zag De Groof een afgeweken voorzet voorlangs vliegen, en net voor de rust werd een schot op de slof van diezelfde De Groof naast doel gedevieerd.

De tweede helft kwam Vrasene het best uit de kleedkamers, en voetbalde -buiten de 12 hoekschoppen- enkele uitgelezen kansen bijeen. Na 53' kon Praet zijn hoofd tegen een corner van De Groof zetten, maar de bal belandde op de vuisten van Hofman. 10' later ging Meiresone zijn kans maar deze keer ging de bal naast. In de 66' zette Vrasene een snelle counter op poten, maar de net ingevallen De Jonghe zag zijn schot stranden op de paal. Nog eens 2' later kreeg ook Joeri Sinnaeve een corner van Van Osselaer niet in doel. Een doelpunt kon niet uitblijven en in de 69' was het dan toch prijs. De Jonghe ontfutselde de bal en zette prima voor tot aan de tweede paal waar Hendrickx de 0-1 kon binnenleggen. Bazel stak zijn neus aan het venster met een kopbal van Oste maar Van De Putte stond klaar. Vrasene ging op zoek naar de geruststellende 0-2 maar kreeg de bal niet in doel. Een laag schot van De Langhe werd gered, en ook Hendrickx kreeg de bal niet voorbij Hofman toen die alleen op doel mocht afgaan. Beide ploegen claimden in de slotfase nog een strafschop en uiteindelijk was Bazel nog het dichtst bij de gelijkmaker. Een schot van de ingevallen Samari belandde tegen de onderkant van de dwarsligger.
      De eerste 3 punten zijn binnen voor Vrasene, dat volgend weekend SK Grembergen verwacht. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026471 ] seconds