70Went out: KFC Vrasene Matthias Van Goethem (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
    64Went out: FC Destelbergen Brahim Ben Sallam (Middenvelder)
     Substituted: FC Destelbergen Steven De Maesschalck (Middenvelder)
    60DoelpuntenFC Destelbergen Doelpunten - Destelbergen
    60Gele kaartenFC Destelbergen Gele kaarten - Destelbergen
    51Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Nicholas De Wree
    20Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene is er opnieuw niet in geslaagd de 3 punten te pakken tegen een ploeg uit de onderste regionen. De wedstrijd tegen FC Destelbergen stelde weinig voor, en uiteindelijk mag Vrasene blij zijn met een punt.

De eerste kans was voor Pieter Maes via een vrije trap net buiten de baklijn, maar zijn schot richting winkelhaak werd gered door doelman Oosterlinck. Na 22' probeerde De Ly zijn kans met een laag schotje, maar ook hier had Oosterlinck geen problemen mee. De beste kansen waren voor de bezoekers, maar De Grave redde de poging van de alleen doorgebroken Henderick. Op het halfuur zag De Vriese een schot naar de korte hoek in het zijnet belanden, waarna beide ploegen scoreloos de rust in gingen.

Ook in de tweede helft was de eerste kans voor Vrasene maar de kopbal van De Koning ging net naast doel. Langs de overkant werd Henderick bediend door De Palmenaer waarna de 0-1 op het scorebord stond. Na 72' viel Vrasene met 10 man na een tweede gele kaart voor De Ly, maar dit belette Vyaene niet om in de 86' de 1-1 gelijkmaker op het scorebord te trappen.

Volgende zaterdag trekken we naar het veld van KSK Maldegem. Supporters op post !

Page load time: [ 0.027657 ] seconds