Substituted: Tim Vertongen (Middenvelder)

Substituted: Lowie De Mulder (Middenvelder)

• 86. Minute
      Went out: Michael Maes (Verdediger)
      Substituted: Steven Vermeulen (Verdediger)

90' Jorden Verheire
    90' Dario Van Spittael
    42' Jarno Rombaut

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel op het veld van E. Buggenhout. In een partij met veel inzet kon geen van beide ploegen scoren.

Al in de 1’ zorgde Vrasene voor gevaar, maar de kopbal van Van De Velde op aangeven van De Smit ging voorlangs. In de 9’ moest doelman Van Wauwe een voorzet van Takx lossen, maar de rebound van De Smit strandde op de lat. In de 40’ was ook de thuisploeg dicht bij een doelpunt. Een geplaatst schot van Kaadouch belandde ook tegen de dwarsligger, en daarna stond Bettens klaar op een schot van Verheire.

Ook in de tweede helft gingen beide ploegen op zoek naar het openingsdoelpunt. In de 58’ bracht Van Wauwe redding op een geplaatst schot van De Smit, en ook Takx kon de rebound niet tegen de touwen werken. In de 71’ mocht Van De Velde zijn kans wagen, maar opnieuw ging de bal niet voorbij de thuisdoelman. Enkele minuten later kon ook Aldiev zich doorzetten, maar Bettens redde de meubelen. Kort voor affluiten werd het nog even warm voor het Vrasense doel, maar tot drie maal toe viel er geen doelpunt.
    Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03615 ] seconds