Substituted: Daan Waegeman (Middenvelder)

39' Brent Claessens
    31' Florian Anrijs
    81'
    43'

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe overwinning geboekt, deze keer won het met ruime 5-3 cijfers van SK Grembergen.

Al na 8’ klom Vrasene op voorsprong nadat Van De Velde een vrije trap in de winkelhaak trapte (1-0). De bezoekers staken het neus aan het venster via Dierick en Claessens, en lukten in de 31’ de gelijkmaker met een afstandsschot van Anrys (1-1). Enkele minuten later kwam Grembergen op voorsprong na een knap doelpunt van Claessens (1-2). In de 44’ was Grembergen opnieuw dicht bij een doelpunt, maar Bettens had een uitstekende redding in huis op de poging van Dierick. Toch lukte Vrasene nog voor de rust de gelijkmaker. Na gerommel voor het bezoekende doel trakte Verbeke de 2-2 tegen de touwen.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van de bezoekers, maar opnieuw had Bettens een prima redding in huis op de poging van Stevens. Het was Vrasene echter dat op voorsprong klom. In de 61’ zette Verbeke de 3-2 via de lat op het scorebord. Met een afstandsschot zorgde De Smit in de 69’ voor de 4-2, en op aangeven van Van De Velde diepte Cheikh de score in de 74’ verder uit tot 5-2. In de 80’ kon Dierick nog milderen nadat hij alleen op doel mocht afgaan (5-3).
    Volgend weekend trekken we naar het veld van leider JV Kruibeke, die bij een overwinning de titel grijpen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028084 ] seconds