04'
      77'
      51'
      07'

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe 3-0 overwinning geboekt in de derby tegen HRS Haasdonk. Een vroeg doelpunt in beide helften besliste de wedstrijd.

Al na 3’ werd Van De Velde neergehaald binnen het strafschopgebied, waarna Vrasene een strafschop kreeg. Van De Velde twijfelde niet en zette de 1-0 al vroeg in de wedstrijd op het scorebord. De bezoekers voerden de druk hierna even op, maar echte doelkansen werden er niet bijeen gevoetbald. Naarmate de eerste helft vorderde ging het spel over en weer, zonder echte kansen.

De tweede helft was amper op gang getrapt wanneer Vrasene zijn voorsprong kon verdubbelen. Nadat doelman Van Steen onder een hoge bal ging, kon Van De Velde de 2-0 in doel leggen. Langs de overkant dreigde Haasdonk tot twee maal toe via vrije trappen van Ben Sellam. De eerste poging belandde naast doel, bij de tweede poging bracht doelman Bettens redding. Het was Vrasene daarentegen dat de score verder uitdiepte. In de 82’ gooide Verbeke de bal voor doel waarna Coekaerts de 3-0 eindstand tegen de touwen kon koppen. Een verdiende overwinning dus voor Vrasene, dat dichter bij de tweede plaats sluipt.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KE Buggenhout. Supporters op post!

Page load time: [ 0.028091 ] seconds