76' Jelle Meiresone
      23' Kevin Thuy
      39'
      40' Jelle Meiresone

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn vierde thuisoverwinning op een rij geboekt. Het won met 3-2 van KFCH Sinaai. Vrasene liep uit tot een 3-1 voorsprong, maar een knappe aansluitingstreffer zorgde nog voor een spannend slot.

Het eerste gevaar kwam er na 5’, maar Konrad kopte een hoekschop net voorlangs. In de 12’ opende Vrasene dan toch de score. Op aangeven van De Smit legde Van De Velde de 1-0  tegen de touwen. De voorsprong was van korte duur, want in de 23’ trof ook Thuy raak op aangeven van Dehaen. Het spel was in evenwicht en verdere kansen vielen er in de eerste helft niet te noteren.

In de tweede helft viel er iets meer te beleven. In de 47’ verscheen Behiels voor doel, maar Bettens kwam goed tussenbeide. In de 58’ werd Van De Velde neergehaald en kreeg Vrasene een strafschop. Van De Velde twijfelde niet en trapte zijn 24e van het seizoen tegen de touwen. Vrasene ging op zijn elan verder, en trof in de 70’ opnieuw raak. Na een hoekschop van Cheikh kopte Konrad de 3-1 via de lat in doel (3-1). Langs de overkant moest Bettens zich reppen om een poging van Meert te neutraliseren. In de 75’ lukte Sinaai toch de aansluitingstreffer nadat Meiresone de bal vanop 30 meter staalhard in de winkelhaak trapte (3-2). De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar de beste kans was nog voor Vrasene. De ingevallen De Rop mocht in de 88’ uithalen, maar zijn schot strandde op doelman De Brouwer.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van FC Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.016382 ] seconds