18:30

68'
      63'
      52'
      80' Jochen Vergauwen
      10' Jochen Vergauwen
      55'
      43'
      40'
      37'
      61' Jochen Vergauwen
      55' Tom Cloostermans
      18' Dimitri Dhondt
      13' Mathias Verhelle

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste driepunter van het nieuwe jaar gepakt. Het won van SKL Doorslaar met 3-2. Vrasene maakte een vroege achterstand ongedaan, in het slot lukten de bezoekers nog de aansluitingstreffer waardoor het nog even spannend werd.

Al na 9’ kon Vergauwen de 0-1 voorbij Bettens in doel leggen. De bezoekers waren de betere ploeg in de eerste helft, maar echt veel kansen kwamen er niet. Iets over het halfuur bracht doelman De Baere redding op een kopbal van Van De Velde, en ook in de rebound kreeg hij de bal niet in doel. In de 40’ werd Mbuyu op doel gestuurd door Vergauwen, maar die trapte de bal naast.

Al vroeg in de tweede helft stonden de bordjes alweer gelijk. Na een fout op De Smit kreeg Vrasene een strafschop, en was het Van De Velde die kon scoren (1-1). In de 63’ was het opnieuw raak, deze keer kon Van De Velde de bal net naast de verste paal in doel werken (2-1). 4’ later was het opnieuw raak. De ingevallen Rombaut kopte de bal in eerste instantie op de lat, maar in de rebound was het wel raak (3-1). Langs de overkant trapte Mbayo een lage voorzet in de 70’ van zeer dichtbij op Bettens. In de 77’ werd Cheikh op doel gestuurd door Van De Velde, maar die trapte de bal naast. 10’ voor het einde kon Vergauwen de 3-2 aansluitingstreffer in doel koppen, waardoor het nog een spannend slot werd. De bezoekers zetten alles op alles, maar zonder groot gevaar.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KV Sint-Gillis. Supporters op post!

Page load time: [ 0.031961 ] seconds