36'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      45'
      43'

KFC Vrasene heeft dit weekend de drie punten gepakt op het veld van SK Berlare. In een fel bestreden wedstrijd was het de scheidsrechter die alle aandacht naar zich toe trok.

Het was Vrasene dat de beste start nam, en al vroeg in de wedstrijd enkele kansen bijeen voetbalde. In de 1’ en 3’ waagde Van De Velde zijn kans, maar doelman Merlier was bij de pinken. In de 7’ kreeg Vrasene een vrije trap, en was het Van De Velde die de bal tegen de touwen kon werken (0-1). Langs de overkant kon Heirewegh zich in de 14’ alleen doorzetten, maar hij trapte de bal naast doel. 4’ later was Van De Velde opnieuw dicht bij een doelpunt, deze keer strandde zijn poging op de lat. In de 37’ kon Deschacht uithalen op aangeven van De Meyer, maar de bal ging over doel. In de 43’ moest Vrasene met 10 verder nadat De Rop een tweede gele kaart onder de neus geschoven kreeg. De scheidsrechter verloor 2’ later helemaal de trappers nadat hij ook Verbeke twee gele kaarten gaf, waarna Vrasene met 9 de rust in trok.

De tweede helft was het bijna al Berlare wat de klok sloeg, Vrasene zette op zijn beurt alles op alles om de voorsprong te behouden. Zowel De Meyer, Lauwers, Deschacht als De Graef waagden hun kans, maar doelman Bettens had de ene na de andere redding in huis. Toch lukte Berlare in de 50’ de aansluitingstreffer via Bogaert, waardoor druk alleen maar groter werd. Ondanks de numerieke meerderheid slaagde de thuisploeg er niet in de gelijkmaker te scoren, en was het Vrasene dat in de 88’ nog bijna verder kon uitlopen. Keymolen mocht alleen op doel afgaan maar trapte de bal naast doel. De ref besliste dan maar om nog 6 minuten te laten overspelen, en ook hierin was de beste kans voor Vrasene. Na een lange spurt bezorgde Vertongen de bal tot bij Tachelet, maar ook die kreeg de bal niet in doel.
      Volgend weekend komt Heikant Zele op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030819 ] seconds