53'
      46'
      41'
      12' Matthias Geldof

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen JV Kruibeke. Vrasene trok met een 1-2 achterstand de rust in, maar twee snelle doelpunten in de tweede helft deden de wedstrijd op slot.

Na een verkenningsrond van 10’ was het Vrasene dat het eerst de neus aan het venster stak. Na mistasten van doelman Geldof kon Van De Velde aan de haal met de bal, maar tot twee maal toe werd de bal voor de lijn gered. Het doelpunt viel daarentegen aan de overkant. Na een lange bal kon Vermeulen in de 12’ alleen op doel afgaan, waarna hij de 0-1 tegen de touwen trapte. De voorsprong was van korte duur, want in de 21’ lukte Vrasene de gelijkmaker. In eerste instantie strandde het lage schot van Verbeke op de paal, maar De Rop kon de 1-1 in de rebound doel trappen. Op het halfuur zag Demoor een voorzet op de dwarsligger vallen, maar Kruibeke kon net voor de rust toch nog op voorsprong klimmen. Het was Smet die een voorzet in de verste winkelhaak kon knallen (1-2).

De tweede helft was nog maar een halve minuut gestart wanneer Kruibeke een strafschop kreeg na een tackle op Maes. Vermeulen twijfelde niet en zorgde al vroeg voor de 1-3. In de 48’ was het helemaal over en uit wanneer Van Aken een voorzet in doel kon leggen (1-4). Vrasene was nog enkele keren dicht bij een doelpunt maar kende weinig succes in de afwerking. Een vrije trap van Cheikh strandde in de 52’ op de onderkant van de winkelhaak. In de 74’ kopte Rombaut een voorzet op de lat, en in de rebound trapte Keymolen de bal van dichtbij over. In de 76’ kon Verbeke toch nog milderen met een schot vanop afstand (2-4).
      Volgende zaterdag trekken we naar het veld van SK Berlare. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030635 ] seconds