• Jonas De Kuyper

• 73. Minute
    Went out: Elias De Ridder (Middenvelder)
    Substituted: Gregory Clapdorp (Middenvelder)

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van SK Grembergen. Het speelde geen onaardige partij, maar een uiterst efficiënt Grembergen zorgde via twee hoekschoppen voor de 2-0 uitstand.

Het was Vrasene dat de betere start nam, maar toch was het Grembergen dat al na 10’ op voorsprong klom. Na een hoekschop van Claessens trapte Malfliet de 1-0 tegen de touwen. Langs de overkant waagde ook Van De Velde in de 25’ zijn kans na een hoekschop, maar de bal strandde op doelman Smekens. Op het halfuur haalde Claessens uit met een laag schot op doel, maar ook Bettens stond klaar. 3’ later kon De Rop een bal van Van De Velde op doel deviëren, maar Smekens bracht redding met de vingertoppen. In de 37’ haalde De Rop opnieuw uit, maar opnieuw had Smekens een ultieme redding in huis. Wat Vrasene niet lukte, lukte voor de thuisploeg dan weer wel. In de 40’ knalde Ryckaert de 2-0 tegen de touwen, opnieuw na een hoekschop. Net voor de rust kon Van De Velde zich alleen doorzetten, maar hij werd in extremis neergehaald. Geen rode kaart voor de plaatselijke verdediger, en in plaats van een strafschop kreeg Vrasene een vrije trap op de rand van de baklijn. Van De Velde zette zich zelf achter de bal, maar de ruststand bleef steken op 2-0.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de thuisploeg hield goed stand. In de 75’ kreeg het zelfs de kans om de score verder uit te diepen. Claessens mocht alleen uithalen op doel, maar Bettens in goed plat. Ook Maes was in de 77’ dicht bij een doelpunt, maar hij trapte een voorzet net voorlangs. Ook een vrije trap van De Smit ging in de 82’ voorlangs, en het schot van Van De Velde 2’ later belandde over doel. In de 87’ mocht Ryckaert alleen op doel afgaan ondanks duidelijke buitenspelval, maar hij trapte de bal naast doel.
    Volgend weekend komt JV Kruibeke op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025089 ] seconds