66'
      01'
      73' Koen Mathijs
      63' Jelle Meiresone
      42' Niels De Maesschalck
      72'
      42'
      25'
      24'

KFC Vrasene heeft dit weekend 3 punten gepakt op het veld van KFCH Sinaai. Ondanks een vroege voorsprong ging de thuisploeg met een voorsprong de rust in. Vrasene klom in de tweede helft op gelijke hoogte, en in het slot van de wedstrijd lukte De Smit het winnende doelpunt.

Al na 27’ zette Van De Velde de 0-1 op het scorebord op aangeven van Boufarit. De voorsprong was van korte duur, want in de 5’ zorgde Meiresonne voor de 1-1 met een afstandsschot. 4’ later was het opnieuw raak voor Sinaai, en was het Meert die voor de 2-1 zorgde. Doelman De Brouwer bracht redding op pogingen van De Smit en Van De Velde. Na enkele hoekschoppen lieten ook Meert en Stobbelaar de kansen liggen om de score verder uit te diepen in de eerste helft.

In de tweede was de eerste kans voor Vrasene, maar Van De Velde trapte de bal over doel op aangeven van De Rop. Langs de overkant trapte Meert de bal in de 60’ rakelings over doel na een hoekschop. Het was Vrasene dat in de 66’ op gelijke hoogte kwam nadat Tachelet een hoekschop van De Smit in doel kon werken (2-2). In de 68’ kon Meert zich doorzetten na een lange uittrap, maar doelman Bettens redde de meubelen. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, tot De Smit de bal in de 83’ in de bovenhoek trapte na samenspel met Coekaerts en De Rop (2-3).
      Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035416 ] seconds