90'
      87'
      80'
      78' Burak Bodur

KFC Vrasene heeft dit weekend een 2-0 overwinning geboekt tegen VSV Gent. De wedstrijd leek af te stevenen op een brilscore, maar in het slot scoorde Vrasene nog twee doelpunten.

Voor een eerste kans was het wachten tot op het kwartier. De Smit bezorgde de bal tot bij Verbeke, maar die trapte de bal over doel. In de 21’ nam Van De Velde de bal op de slof vanuit een scherpe hoek, maar de bal strandde op doelman Notte. Kort voor de rust haalde Bigdad vanop afstand uit op doel, maar zijn poging vloog net over doel.

Ook in de tweede helft werden er niet al te veel kansen bijeen gevoetbald. Voor een eerstvolgende grote kans was het wachten tot de 76’. Van De Velde kon zich alleen doorzetten op doel, maar wipte de bal net naast doel. De wedstrijd zat in het slot, tot wanneer De Smit in de 88’ vanop 40 meter de 1-0 over doelman Notte in doel knalde. 2’ later werd een schot van Van De Velde op de lijn gered door een bezoekend verdediger, en ook zijn rebound met het hoofd werd gepakt. De bezoekers zetten in de toegevoegde tijd nog alles op alles, maar nadat doelman Notte mee in de aanval was kon Van De Velde de bal net voor affluiten vanop de middellijn in doel trappen (2-0).
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KFCH Sinaai. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023651 ] seconds