58'
      58'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      55'

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KSVE Bazel. Met 1 man verloor het nipt met 1-0.

Het was de thuisploeg die de beste start nam, en vier grote kansen kreeg om de score te openen. Al in de 1’ trapte Claessens de bal net naast doel. 2’ later kon Vermeiren zich door de verdediging dribbelen, maar hij kreeg de bal niet voorbij Bettens. In de 10’ haalde Claessens opnieuw uit met een lage schuiver, deze keer kon Bettens de bal in hoekschop werken. Ook op die hoekschop zorgde Bazel voor gevaar, maar Claessens devieerde de bal op de dwarsligger. Voor een eerste noemenswaardige kans voor Vrasene was het wachten tot de 33’. Een vrije trap van Keymolen van tegen de zijlijn werd met de vingertoppen gered door doelman Vijt. Vrasene kwam beter in de wedstrijd maar echt doelgevaar kwam er in de eerste helft niet meer.

Al vroeg in de tweede helft moest Vrasene met 10 verder. Na 2 lichte gele kaarten voor Konrad mocht hij vroegtijdig richting de kleedkamers. Bazel profiteerde al snel en kwam in de 65’ op voorsprong  nadat een schot van Gerets door het pak in doel verdween. De ingevallen Weyenberg zag een kopbal naast doel belanden, en ook zijn schot in de 74’ strandde in het zijnet. Langs de overkant zag Lauwers een voorzet op de lat vallen. Vrasene zette in het slot van de wedstrijd alles op alles maar kreeg de bal niet meer in doel. De beste kans was nog voor de thuisploeg, maar nadat Claessens vrij mocht uithalen bracht Bettens redding.
      Volgend weekend komt VSV Gent op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02687 ] seconds