60'
      05' Stefaan Cleys
      90'
      72'

KFC Vrasene is in zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen KSK Kieldrecht. De bezoekers klommen in de eerste helft op voorsprong, in de tweede helft klom Vrasene op gelijke hoogte.

De bezoekers waren de betere ploeg in de eerste helft, toch was de eOerste echte kans voor Vrasene. Een kopbal van Tachelet strandde in de 14' op de lat. Langs de overkant bracht Bettens in de 18' redding op een schot van Vervaeck. In de 21' was het wel raak voor Kieldrecht. Met een wipper over doelman Bettens zette Cleys de 0-1 op het scorebord. Onghena waagde ook tot twee keer toe zijn kans, maar zijn pogingen strandden respectievelijk voorlangs en in het zijnet. Ook Vervaeck zag kort voor rust zijn schot voorlangs vliegen.

In de tweede helft kwam Vrasene beter uit de kleedkamers en ging het op zoek naar de gelijkmaker. In de 54' waagde Onghena wel opnieuw zijn kans, deze keer vloog zijn schot in de draai over doel. De gelijkmaker viel in de 64' wanneer Van De Velde een voorzet van De Smit aan de verste paal in doel kon koppen. Vrasene ging nog op zoek naar het winnende doelpunt maar vond het niet meer.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van SKL Doorslaar. Supporters op post!

Page load time: [ 0.018693 ] seconds