90DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    89Went out: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Verdediger)
    83Went out: KFC Vrasene Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Noah De Busscher (Middenvelder)
    53Gele kaartenSK Grembergen Gele kaarten - Grembergen

Match summary

KFC Vrasene heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen met 0-1 gewonnen op het veld van SK Grembergen. De wedstrijd leek af te stevenen op 0-0, tot de ingevallen Weyenbergh in de toegevoegde tijd voor het winnende doelpunt zorgde.

Vrasene nam de beste start en zorgde in de 12’ voor het eerste gevaar. Op aangeven van Bigdad kopte Verbeke de bal op de paal. Veel k    ansen kwamen er niet, voor een volgende noemenswaardige poging was het wachten tot de 42’. Praet haalde uit op doel met een boogschot, maar de bal ging net over de dwarsligger.

Ook in de tweede helft viel er niet veel te noteren. In de 58’ kon Anrys uithalen op doel aan de verste paal, maar de bal strandde in het zijnet. Langs de overkant moest doelman Smekens zich reppen op een strakke vrije trap van De Smit. Vrasene zorgde in het slot van de wedstrijd voor meer druk en ging op zoek naar het winnende doelpunt. In de 90’ bracht doelman Smekens redding op een strak schot van Vereecken. Een minuut later waagde Vereecken opnieuw zijn kans, maar deze keer werd zijn kopbal met de vingertoppen gered. De daaropvolgende hoekschop was wel raak. De Rop trapte de bal in het pak waarna de ingevallen Weyenbergh de 0-1 tegen de touwen kopte.
    Vrasene eindigt het seizoen met een overwinning, en behoudt zo zijn 8e plaats in het klassement.
    Op 19 mei sluiten we het seizoen naar goede gewoonte af met onze jaarlijkse BBQ. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023448 ] seconds