Match report: Ronde 21 - zaterdag, 03. februari 2018 - 18:30 o'clock

82Went out: KFC Heikant Zele Bernard Van Eetvelde (Middenvelder)
     Substituted: KFC Heikant Zele Noah De Busscher (Middenvelder)
    65DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Nick De Smit
    64Went out: KFC Vrasene Jordy Goossens (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
    62DoelpuntenKFC Heikant Zele Doelpunten - Raf Fierens
    18Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene
    14Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

KFC Vrasene is dit weekend voor de derde week op rij niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel, deze keer tegen KFC Heikant. De bezoekers klommen in de tweede helft op voorsprong, maar al snel zorgde De Smit voor de gelijkmaker.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers via een vrije trap van Van Eetvelde, en twee hoekschoppen, maar Bettens stond paraat. Langs de overkant waargde ook De Smit zijn kans via een vrije trap, maar ook Heirwegh bracht redding. In de 34’ kon Van De Velde een voorzet van De Smit op doel deviëren, maar Heirwegh kon de bal met de vingertoppen in hoekschop werken. Kort voor de rust haalde Fierens uit op doel, maar ook hij kreeg de bal niet voorbij Bettens.

In de 53’ bezorgde De Smit de bal tot bij Keymolen, maar die werkte de bal net naast doel. Het openingsdoelpunt viel in de 62’ wanneer Fierens de bal vanop 20 meter in de winkelhaak trapte. De voorsprong was van korte duur, want 3’ later zorgde De Smit na een lange uittrap van Bettens voor de gelijkmaker (1-1). In de 66’  trapte Van De Velde een voorzet over doel, en langs de overkant had Bettens een prima redding in huis op de poging van Fierens. De laatste kans van de wedstrijd was voor Van De Velde, maar de wedstrijd eindigde op een terecht gelijkspel.
    Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, het weekend daarna trekken we naar het veld van TK Meldert. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024489 ] seconds