80Went out: KFC Vrasene Matthias Coekaerts (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Nilay Symoens (Middenvelder)
    40Went out: KFC Vrasene Elias De Ridder (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
    38Went out: KFC Vrasene Arne Poppe (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Marijn Bettens (Middenvelder)
    27DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    26Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Nick De Smit

KFC Vrasene heet dit weekend de derby op het veld van YB SK Beveren gewonnen met 0-1. Vrasene nam het initiatief, maar kon enkel scoren vanop de stip.

Het eerste gevaar kwam in de 13’ van Vrasene, maar Verbeke tikte de voorzet van De Smit naast doel. Diezelfde De Smit versierde in de 25’ een strafschop nadat hij werd neergehaald door Noeninckx. Van De Velde twijfelde niet en trapte de 0-1 tegen de touwen.

Ook in de tweede helft viel er niet heel veel te noteren. In de 62’ werd een kopbal van Vrasene op de lijn gered door een thuisverdediger. Enkele minuten later haalde de ingevallen De Rop uit op doel met een laag schot, maar De Koster stond klaar. Langs de overkant kon Vergauwen zich doorzetten, maar zijn schot belandde over doel. De grootste kans van de wedstrijd was nog voor de thuisploeg, maar Penneman trapte een lage voorzet in de 76’ van dichtbij over doel. Kort voor affluiten waagde ook Bettens zijn kans, maar zijn schot ging voorlangs.
    Volgend weekend komt leider SKL Doorslaar op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.019309 ] seconds