90Went out: HRS Haasdonk Nick De Smit (Middenvelder)
 Substituted: HRS Haasdonk Stijn Dejaeger (Middenvelder)
78DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Dante Meul
64DoelpuntenHRS Haasdonk Doelpunten - Stef Behiels
43Went out: KFC Vrasene Jordy Goossens (Middenvelder)
 Substituted: KFC Vrasene Bart Heyrman (Middenvelder)
27Gele kaartenHRS Haasdonk Gele kaarten - David Heyrman
19Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen HRS Haasdonk. De bezoekers kwamen in de tweede helft op voorsprong via strafschop, maar Meul vond langs de overkant de gelijkmaker.

Het eerste gevaar was voor de bezoekers. In de 3’ verscheen Coppens alleen voor doel na een één-twee, maar de bal belandde op de lat. Het spel ging over en weer maar veel kansen kwamen er niet. In de 26’ moest doelman Van Steen zich reppen om een lange vrije trap van Van Hiel vanonder de lat te tikken. Beide ploegen trokken de rust in met een brilscore.

Ook in de tweede helft viel er weinig te noteren. In de 53’ belandde een voorzet van De Smit tot bij Verbeke, maar die trapte de bal op Van Steen. Langs de overkant kreeg Haasdonk in de 63’ een strafschop na handspel. Behiels twijfelde niet en zette de 0-1 op het scorebord. De voorsprong was van korte duur, want in de 78’ lukte Meul de gelijkmaker op aangeven van De Smit na een snelle tegenaanval.
Volgend weekend trekken we naar het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024072 ] seconds