90DoelpuntenSKL Doorslaar Doelpunten - SKL Doorslaar
    76Went out: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Bart Heyrman (Verdediger)
    71Went out: KFC Vrasene Toon Praet (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Stefan Maes (Middenvelder)
    57Went out: KFC Vrasene Nick De Smit (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Joran Moyson (Middenvelder)
    31DoelpuntenSKL Doorslaar Doelpunten - SKL Doorslaar
    18DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van SKL Doorslaar. Vrasene klom op voorsprong en kreeg de kansen om verder uit te lopen, maar uiteindelijk was het de thuisploeg die in de toegevoegde tijd de drie punten thuis hield.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Doorslaar, maar Traore kwam net te laat om een lage voorzet in doel te leggen. Langs de overkant was het in de 18’ wel raak. Op aangeven van De Rop legde Tew de 0-1 tegen de touwen. Doorslaar reageerde onmiddellijk, maar de poging van Traore werd gered door Bettens. In de 19’ legde Cheikh de bal klaar voor Tew, maar die trapte de bal over doel. Een minuut later zag Van De Velde zijn kopbal op de lat belanden, en ook Cheikh kreeg de rebound niet tussen de palen. In de 28’ legde Van De Velde een lange hoekschop terug voor doel, maar Praet kon net niet bij de bal. Doorslaar zetten hieropvolgend een tegenaanval op poten waarbij Traore de gelijkmaker in doel kon leggen (1-1). Kort voor de rust kreeg Van De Velde nog een uitgelezen kans, maar hij trapte de bal voorlangs.

In de tweede helft ging het spel over en weer maar vielen er minder kansen te noteren. In de 57’ moest doelman Moens zich reppen op een afgeweken schot van Tew. Ook Cheikh waagde in de 78’ zijn kans, maar de bal ging voorlangs. In de toegevoegde tijd ging Doorslaar met de 3 punten lopen, nadat Wauters een vrije trap rechtstreek in doel trapte (2-1).
    Volgend weekend komt Zaffelare op bezoek, supporters op post!

Page load time: [ 0.026203 ] seconds