Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

Went out: Richard Van Puyvelde (Verdediger)
    Substituted: Nilay Symoens (Middenvelder)

Went out: David Verschueren (Middenvelder)
    Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

33' Stijn Tachelet
    69'
    80' Steven Van De Vijver
    56' Mathias Keymolen
    86'

KFC Vrasene is dit weekend in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Beervelde. Vrasene klom in de eerste helft op voorsprong, maar die maakten de bezoekers in de tweede helft ongedaan.

Al na 7’ was Praet dicht bij een doelpunt nadat hij een terugspeelbal kon onderscheppen, maar uiteindelijk strandde de bal op doelman Bonnaerens. In de 24’ was Vrasene tot drie maal toe opnieuw dicht bij een doelpunt. Een voorzet van Maes werd door Verschueren op de paal getrapt, een tweede poging van Keymolen werd gekeerd door Bonnaerens, en uiteindelijk werkte Verschueren de rebound over het lege doel. In de 33’ was het dan toch raak voor Vrasene. Een lage voorzet van Verschueren werd door Tachelet tegen de touwen gewerkt (1-0). Net voor de rust waren de bezoekers dicht bij de gelijkmaker, maar na een snelle tegenaanval trapte de doorgebroken Van Hyfte de bal op Bettens.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Beervelde, maar Bettens zat goed in de voeten nadat Ferket alleen op doel mocht afgaan. Langs de overkant werd Verschueren diep gestuurd, maar die wipte de bal over Bonnaerens naast doel. In de 69’ lukten de bezoekers de gelijkmaker nadat Avduli een lage voorzet van Ferket in doel kon leggen (1-1). Vrasene ging op zoek naar het winnende doelpunt maar uiteindelijk was de grootste kans nog voor de bezoekers nadat een vrije trap van Van Der Vloedt op de buitenkant van de paal strandde.
    Volgend weekend speelt Vrasene zijn laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van HRS Haasdonk. Supporters op post!

Page load time: [ 0.040124 ] seconds