Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

Went out: David Verschueren (Middenvelder)

Went out: Bart Heyrman (Verdediger)
    Substituted: Steven Vermeulen (Middenvelder)

25' David Verbeke
    07'
    23' Steven Van De Vijver
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    90' Mathias Keymolen

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Juventus Schoonaarde. De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong, maar nog in de eerste helft lukte Vrasene de gelijkmaker.

Al na 7’ kregen de bezoekers een strafschop na een fout op Daelman. De Visscher twijfelde niet en zette de 0-1 op het scorebord. Langs de overkant kon Verbeke een voorzet van Verschueren op doel deviëren, maar doelman Bracke ging goed plat. In de 25’ was het toch raak voor Vrasene nadat Verbeke een vrije trap van Verschueren in doel kon verlengen (1-1). De grootste kans in de eerste helft was nog voor de bezoekers in de 41’, maar nadat de bal in het pak belandde werd hij op de lijn gered.

In de tweede helft ging het spel op en neer, maar doelpunten vielen er niet meer. In de 73’ nam Stevens de bal op de volley op aangeven van Kesteleyn, maar die belandde over doel. Uiteindelijk eindigde Vrasene de wedstrijd met 10 nadat Keymolen met een tweede gele kaart voor commentaar mocht gaan douchen.

Page load time: [ 0.030075 ] seconds