Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Substituted: Marijn Bettens (Middenvelder)

89' Dries D'Haese
    86' Daan Waegeman
    66' Toon Praet
    70' Lennert D'Hollander

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen SK Grembergen. De wedstrijd leek af te stevenen op een brilscore, maar in het slot lukten de bezoekers nog twee doelpunten.

In de eerste helft vielen er bijna geen enkele kans te noteren. In de 3’ waagde Keymolen zijn kans, maar het schot ging naast doel. Het spel ging over en weer, maar voor een volgende kans was het wachten tot de 2e helft.

In de tweede helft was de eerste grote kans voor de bezoekers. In de 46’ haalde D’hollander uit, maar de bal dwarrelde tegen de verste paal. Langs de overkant kon doelman Smekens in de 67’ een kopbal van Tachelet in extremis uit doel ranselen. De wedstrijd leek op een troosteloze 0-0 af te stevenen, tot doelman Bettens in de 86’ naast een afstandsschot van Waegeman grabbelde (0-1). Net voor affluiten werd het zelf nog 0-2 nadat D’Haese een doorgekopte bal in doel kon verlengen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Sp. Waasmunster. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035755 ] seconds