Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Substituted: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)

Substituted: Anton Vandenplas (Middenvelder)

75'
    21'
    18'
    35' Mathias Keymolen
    15' Stijn Tachelet
    62' Dante Meul

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KFC Edeboys. Bij de rust stonden de bordjes nog gelijk, in de tweede helft lukte Edeboys het winnende doelpunt.

Na een studieronde van een kwartier was het Tachelet die Vrasene na een inworp op voorsprong kopte (0-1). De voorsprong was van korte duur, 3’ later zette Loiodice met een knap afstandsschot de bordjes gelijk (1-1). In de 21’ kwam Edeboys zelfs op voorsprong. Nadat de bal op de onderkant van de lat belandde kon Van Mosseveld de rebound in doel werken (2-1). In de 35’ kon ook Vrasene via Keymolen een tweede keer scoren (2-2) waarna alles te herdoen viel in de tweede helft.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Vrasene, maar de poging van Meul ging net naast doel. Verhelst en Meul mochten elk hun kans wagen na een hoekschop, maar hun pogingen gingen respectievelijk over en naast doel. Het was Loiodice die langs de overkant wel raak trof. Met een afstandsschot zette hij in de 75’ de 3-2 eindstand op het scorebord.
    Volgend weekend komt SK Grembergen op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.018881 ] seconds