Substituted: Arne De Gezelle (Aanvaller)

Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

Went out: Mathias Keymolen (Middenvelder)
    Substituted: Bart Heyrman (Middenvelder)

82' Levi Stuer
    39' Thomas Coppens
    60' Mathias Keymolen
    57' Thijs De Langhe
    76' Levi Stuer
    26' Christophe Hillegeer

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby tegen HRS Haasdonk. De bezoekers klommen kort voor de rust op voorsprong na een cadeautje van de ref, kort voor het einde zorgde Van Acker voor de 0-2 eindstand.

Vrasene nam aanvankelijk de bovenhand maar kreeg de bal niet tegen de touwen. In de 13’ ging een schot van De Langhe voorlangs, en enkele minuten later werd een bal in de baklijn tot twee maal toe afgeblokt door de bezoekende verdediging. Langs de overkant haalde Van Acker in de 18’ uit op doel, maar zijn poging ging voorlangs. Op het halfuur belandde de bal in de voeten van Verschueren, maar zijn hakbal werd in hoekschop gewerkt. Langs de overkant kregen de bezoekers in de 39’ een strafschop voor een trekfout van ruim buiten de baklijn. Behiels twijfelde niet en zette de 0-1 op het scorebord.

In de tweede helft viel er minder te beleven. In de 60’ moest Van Steen zich reppen om een streep van Keymolen over doel te tikken. De grootste kans voor Vrasene kwam er in de 77’, maar de alleen doorgebroken Verschueren werkte de bal naast doel. In plaats van de gelijkmaker te scoren was het Haasdonk dat de score kon verdubbelen. In de 82’ belandde een vrije trap in de voeten van Van Acker, die de 2-0 tegen de touwen trapte. Een afstandsschot van Vereecken werd nog in hoekschop gewerkt, en Van Steen kon een afgeweken vrije trap van Van Puyvelde uit doel ranselen, maar doelpunten vielen er niet meer.
    Volgend weekend begint de terugronde en komt KAV Dendermonde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.03605 ] seconds