Went out: Steven Van De Vijver (Verdediger)
    Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

Substituted: Guan De Smet (Middenvelder)

• 75. Minute
    Went out: Mathias Keymolen (Middenvelder)
    Substituted: Dante Meul (Aanvaller)

85' David Verschueren
    79' Toon Praet
    61' David Verschueren
    14' Jens Coetsiers
    52' Bassitou Miferah

KFC Vrasene heeft dit weekend een driepunter gepakt tegen KVV Schelde. In een ondermaatse eerste helft klommen de bezoekers op voorsprong, maar in de tweede helft zorgde Vrasene voor een verdiende zege.

Het eerste gevaar was voor Vrasene, maar De Gezelle werkte in de 4’ een voorzet van Verschueren over doel. Het waren echter de bezoekers die zorgden voor een vroege voorsprong. In de 14’ kon Coetsiers profiteren van een misser in de verdediging waarna hij de 0-1 op het scorebord zette. In de 20’ was De Langhe dicht bij de gelijkmaker nadat hij alleen op doel werd gestuurd door Verschueren, maar de paal bracht redding voor de bezoekers. Het laatste gevaar in de eerste helft kwam van Schelde, maar het afstandsschot van Coetsiers belandde net over doel.

In de tweede helft nam Vrasene onmiddellijk het initiatief. Een vrije trap van Kaplan ging over doel, en een voorzet van Verschueren werd door Keymolen naast doel gewerkt. In de 55’ bracht doelman Van Hee nog redding op een vrije trap van De Langhe, maar in de 61’ was het wel raak. Op aangeven van Keymolen trapte Verschueren de gelijkmaker tegen de touwen. Vrasene ging op zijn elan verder en trof in de 79’ opnieuw raak. Na een hoekschop van De Langhe kopte Praet de 2-1 in doel. In de 84’ kreeg de ingevallen Meul een uitgelezen kans op de 3-1, maar doelman Van Hee bracht redding. Uiteindelijk viel het 3e doelpunt toch nog in de 84’ nadat Verschueren zijn tweede doelpunt van de avond lukte.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van FCDKG Beervelde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030443 ] seconds