Went out: Richard Van Puyvelde (Verdediger)
      Substituted: Arne Verhelst (Middenvelder)

• 88. Minute
      Went out: Cengiz Kaplan (Middenvelder)
      Substituted: Marijn Bettens (Middenvelder)

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel op het veld van SK Grembergen. Vrasene speelde een uitstekende wedstrijd maar trof tot drie maal toe het doelkader.

Na een studieronde van een twintigtal minuten groeide Vrasene in de wedstrijd. In de 26’ was Tachelet dicht bij het openingsdoelpunt nadat hij vrij mocht uithalen, maar zijn schot strandde op de paal. Vrasene had de bovenhand maar echte kansen kwamen er amper. Net voor de rust waagde Stevens zijn kans met een laag schot, maar doelman Bettens kon de bal in hoekschop duwen.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder. In de 51’ bezorgde De Langhe een hoekschop tot bij Praet, maar zijn poging werd voor de lijn gered. 4’ later verscheen De Bruycker voor doel op aangeven van Kaplan, maar zijn schot ging naast doel. In de 59’ zag diezelfde De Bruycker een hoekschop rechtstreeks op de verste paal belanden, maar uiteindelijk kreeg niemand de rebound tegen de touwen. Diezelfde minuut trapte Van Puyvelde een vrije trap over alles en iedereen, maar doelman Smekens kon de bal nog net uit doel ranselen. In de 77’ haalde De Langhe vanop afstand uit, maar deze keer tikte Smekens de bal met de vingertoppen tegen de dwarsligger. Net voor affluiten haalde De Langhe uit met een omhaal, maar de bal strandde net langs de verkeerde kant van de staak.
    Volgend weekend komt Sparta Waasmunster op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035186 ] seconds