Went out: Thijs De Langhe (Middenvelder)
    Substituted: Arne De Gezelle (Middenvelder)

Substituted: Thomas De Bruycker (Middenvelder)

• 86. Minute
    Went out: David Verbeke (Aanvaller)
    Substituted: Evangelo Maes (Aanvaller)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    56' David Verschueren
    03' David Verbeke
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    35' Bart Heyrman
    60'
    37'
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    61' Mathias Keymolen
    61'

Match summary

KFC Vrasene heeft ook in zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen een driepunter gepakt. Het won met 2-0 van nieuwkomer SKL Doorslaar.

Al na 3’ klom Vrasene op voorsprong via Verbeke (1-0). Langs de overkant bracht Buyck redding op een poging van Mbayo en een vrije trap van Van De Voorde. In de 25’ zette De Smet een mooie aanval op poten, maar ook doelman Van Kerckhove bracht redding.

Ook in de tweede helft lukte Vrasene al snel een doelpunt. Op aangeven van Verbeke zette Verschueren de 2-0 op het scorebord. In de 60’ kreeg Vrasene een strafschop na een fout op doorgebroken De Langhe, maar doelman Van Kerckhove bracht redding op de poging van Verbeke. In de 61’ moesten beide ploegen met 10 verder na een rode kaart voor D’Hondt en Keymolen. Een poging van Verbeke werd in hoekschop gewerkt en een afstandsschot van De Smet ging over doel.
    Volgend weekend trekken we naar KFC Moerbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.034811 ] seconds