Went out: Thijs De Langhe (Middenvelder)
      Substituted: Arne De Gezelle (Middenvelder)

Substituted: Thomas De Bruycker (Middenvelder)

Went out: Killian Vereecken (Middenvelder)

71'
    47'
    26'
    18'
    83' David Verschueren
    34'
    81' Steven Van De Vijver
    31' Thijs De Langhe

KFC Vrasene heeft in zijn tweede uitwedstrijd opnieuw een zware nederlaag geleden. Deze keer verloor het met 4-1 op het veld van HO Kalken. De thuisploeg was de betere ploeg, maar hoewel de eindstand anders doet vermoeden kreeg Vrasene toch de kansen om gelijke tred te houden.

Het eerste gevaar van HO Kalken kwam er na 6’. Soetens bezorgde de bal tot bij Traore maar die trapte hem op Buyck. In de 18’ was het toch raak voor de thuisploeg. Op aangeven van Praet kopte Soetens de 1-0 tegen de touwen. 8’ later was het opnieuw raak. Na een snelle aanval zette Traore de 2-0 op het scorebord op aangeven van Diricks. Hierna nam Kalken was gas terug en kreeg Vrasene enkele uitgelezen kansen op de aansluitingstreffer. In de 29’ gooide De Smet de bal voor doel maar Verschueren kopte hem voorlangs. In de 44’ mocht ook Tachelet zijn poging wagen met het hoofd, maar Baele stond op de juiste plaats. Net voor de rust werd Verschueren alleen op doel gestuurd, maar opnieuw kwam Baele goed tussenbeide.

De tweede helft was amper op gang gefloten wanneer Kalken de 3-0 lukte. De bal viel in de voeten van Soetens, die zijn tweede van de namiddag tegen de touwen knalde. Langs de overkant ging Verschueren zijn kans, maar het schot ging voorlangs. In de 58’ kon Verbeke een voorzet van Keymolen verlengen, maar de bal belandde via de dwarsligger –al dan niet–  op de lijn. In plaats daarvan was het Traore die in de 71’ een teruggekopte voorzet in doel kon werken (4-0). De minuut daarop werd Verhelst alleen op doel gestuurd, maar opnieuw ging de bal er niet in. Uiteindelijk was het Verschueren die in de 82’ een terugspeelbal kon onderscheppen en zo de eerredder tegen de netten kon prikken (4-1).
    Volgend weekend komt SKL Doorslaar op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035429 ] seconds