Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Substituted: Robin Van Heue (Middenvelder)

Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

20' Cengiz Kaplan
    43'
    77' Saikou Jagne
    43' Guan De Smet
    28' Vincent Van Vlierberghe
    28' Evangelo Maes
    17' Nicholas De Wree
    90'
    57'

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen E. Buggenhout. De kansenarme wedstrijd werd beslist met twee strafschoppen.

Na een studieronde van 20’ ging de bal op de stip na een haakfout op Matthynssens. Verbeke zette zich achter de bal en trapte de 1-0 in de rechtsonderhoek. Langs de overkant verscheen Nouben oog in oog met Bettens maar die zat goed in de voeten. In de 41’ haalde Matthynssens uit op doel na een mooie actie, maar doelman De Batselier bracht redding. Net voor de rust kregen ook de bezoekers een strafschop nadat Bettens net te laat kwam om de bal uit de voeten van Van Der Doodt te plukken. Nouben twijfelde niet en zette de bordjes gelijk (1-1).

In de tweede helft ging het spel over en weer maar kwamen er amper echte kansen. Geen van beide ploegen kon nog aanspraak maken op de overwinning waarna ze beiden de punten delen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KFC Moerbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022803 ] seconds