Went out: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)

Substituted: Dries Janssens (Middenvelder)

65' Evangelo Maes
    48' Nilay Symoens
    13' David Verbeke
    83' Toon Praet
    30' Hugues Kiendrebeogo

KFC Vrasene heeft dit weekend een gemakkelijke overwinning geboekt tegen rode lantaarn KFC Moerbeke. Vrasene kwam al vroeg op voorsprong en diepte de score in de tweede helft verder uit.

Vrasene startte enthousiast en ging onmiddellijk op zoek naar de openingstreffer. In de 9’ werkte Vervaet een lage voorzet van Verbeke van dichtbij op doelman Van Brussel. 4’ later was het wel raak. Een hoekschop van Vervaet werd door Matthynssens tegen de verste paal gekopt, maar Vereecken kon de rebound tegen de touwen werken (1-0). Na het openingsdoelpunt zakte het spel ineen. Vrasene had de bovenhand maar echte grote kansen kwamen er niet meer.

Ook in de tweede helft nam Vrasene een frisse start. In de 48’ viel een lange voorzet in de voeten van Keymolen, maar die kreeg de bal niet voorbij de bezoekende doelman. De daaropvolgende hoekschop werd uit het pak gewerkt waarna Matthynssens de 2-0 over Van Brussel in doel kon koppen. In de 65’ was de wedstrijd helemaal gespeeld wanneer De Picker een vrije trap van Vervaet in eigen doel devieerde (3-0). De beste kansen waren hierna nog voor Vrasene. Een schot van Verbeke ging over doel en ook Askraba kreeg de bal van dichtbij niet tussen de palen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.038333 ] seconds