Substituted: Seppe Van Isterdael (Aanvaller)

Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

59'
    06'
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    75' Wout Ferket
    70' Mathias Keymolen
    75'

Match summary

KFC Vrasene is in de derby tegen E. Verrebroek niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel. Vrasene maakte net als vorige week een vroege achterstand nog in de eerste helft goed. In een povere tweede helft kwamen de bezoekers langszij.

Vrasene stak al na 2’ de neus aan het venster maar het schot van Vervaet strandde op de vuisten van Piessens. Het waren de bezoekers die na 6’ op voorsprong klommen nadat Van Osselaer een voorzet aan de eerste paal mocht binnenkoppen (0-1). Vrasene reageerde en lukte in de 18’ de gelijkmaker. Vervaet legde de bal klaar voor Matthynssens die op zijn beurt de 1-1 laag in doel trapte. Nog geen 2’ later kwam Vrasene op voorsprong nadat Van Linden een voorzet van Vervaet in eigen doel devieerde (2-1). Op het halfuur ging Torfs zijn kans met een laag schot maar doelman Bettens bracht redding. Langs de overkant zocht Matthynssens de verste hoek op maar Piessens bracht redding met de vingertoppen. In de 38’ haalde Vervaet uit op doel maar zijn afgeweken schot strandde op de paal.

De tweede helft was van mindere makelij. In de 59’ lukte Verrebroek de gelijkmaker nadat Van Osselaer een vrije trap over de muur in doel trapte (2-2). Kansen kwamen er nog amper, pas in het slot van de wedstrijd kreeg Vrasene nog enkele mogelijkheden. Vervaet mocht alleen op doel afgaan maar zijn aflegger kon door de bezoekende verdedigers weggewerkt worden. Ook een laag schot van diezelfde Vervaet werd gepakt door Piessens waardoor beide ploegen de punten moeten delen.
    Volgend weekend trekken we naar E. Buggenhout. Supporters op post!

Page load time: [ 0.025429 ] seconds