Substituted: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)

Went out: Mathias Keymolen (Middenvelder)
      Substituted: Killian Vereecken (Aanvaller)

Went out: Dries Janssens (Middenvelder)
      Substituted: Nicholas De Wree (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    01'
    40' Mathias Keymolen
    23' Evangelo Maes
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    89'
    36'
    32'
    63' Saikou Jagne

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Op het veld van KFCH Sinaai kwam het al in de eerste minuut op achterstand, maar nog voor de rust stond de eindstand op het scorebord.

De wedstrijd was amper 30 seconden bezig wanneer de thuisploeg een strafschop kreeg na een trekfout van Praet. Van Lokeren trapte de bal vanop de stip net buiten het bereik van doelman Bettens (1-0). De thuisploeg startte het best maar geleidelijk aan kwam Vrasene beter in de wedstrijd. In de 18’ belandde een poging van Matthynssens in de handen van de thuisdoelman. 5’ later was het wel raak voor Vrasene. Een lage voorzet van Verbeke werd aan de verste paal door Vervaet in doel gelegd (1-1). Nog voor de rust klom Vrasene op voorsprong. In de 40’ gooide Verbeke de bal opnieuw voor doel waarna Buys de 1-2 tegen de netten kopte. Net voor de rust kreeg Praet nog een uitgelezen kans na een lange vrije trap, maar hij werkte de bal over doel.

Al vroeg in de tweede helft kreeg Vrasene een grote kans om de score verder uit te diepen. Verbeke werd alleen op doel gestuurd maar doelman Jacobs ging goed plat. Een minuut later legde De Groof de bal klaar voor Verbeke maar deze keer was zijn poging te zwak. Ook de thuisploeg kreeg in de 57’ een prima mogelijkheid, maar Poppe werkte een open doelkans ruim over doel. In de 82’ legde Wauters de bal laag voor doel maar Heyrman kon net op tijd ontzetten. In een zenuwachtig einde probeerde de thuisploeg nog een slotoffensief op poten te zetten maar Vrasene hield stand.
    Volgend weekend komt E. Verrebroek op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.033974 ] seconds