Substituted: Jonas De Kuyper (Middenvelder)

Went out: Jelle Van Nieuwenhuyze (Verdediger)
    Substituted: Thijs Burghrave (Middenvelder)

Substituted: Gregory Clapdorp (Aanvaller)

29'
    75'
    41'
    27'

KFC Vrasene heeft zijn laatste competitiewedstrijd met 1-3 gewonnen op het veld van SK Grembergen. Met drie doelpunten zorgde Verbeke ervoor dat Vrasene het touw naar zich toe trok.

Na een lange verkenningsronde was het Vrasene dat de score opende in de 27’. Een vrije trap van Van Puyvelde werd door Verbeke aan de eerste paal binnengekopt (0-1). De thuisploeg reageerde onmiddellijk. Bettens bracht redding op een schot van Ryckaert, maar de daaropvolgende hoekschop werd in doel gekopt door Ydens (1-1). In de 38’ kon doelman Govaert een kopbal van Cant uit doel ranselen, maar toch kon Vrasene in de eerste helft nog op voorsprong klimmen. Een hoekschop van Hendrickx werd door Verbeke aan de eerste paal tegen de touwen gekopt (1-2). Net voor de rust was Verbeke dicht bij zijn derde treffer, maar deze keer werd zijn kopbal op de lijn gered.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder. In de 50’ nam Verbeke een voorzet van Van Puyvelde op de slof maar doelman Govaert bracht redding met de voet. 10’ later kon De Groof zich doorzetten maar zijn poging strandde op Govaert, en ook de rebound ging er niet in. Een kwartier voor tijd verlengde Verbeke een vrije trap van De Groof tegen de paal. De daaropvolgende rebound ging er wel in waarna de verdiende 1-3 eindstand op het scorebord stond.
    Vrasene eindigt hierdoor het seizoen op een knappe derde plaats waardoor deelname aan de eindronde binnen is. Kalken en Buggenhout vechten in een testmatch nog uit wie het vierde eindrondeticket krijgt. Zaffelare en Kallo spelen volgend seizoen een reeks lager. Het programma van de eindronde volgt. Supporters op post!

Page load time: [ 0.016309 ] seconds