• Jelle Van Nieuwenhuyze

65'
      67'
      90'

KFC Vrasene is in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen KFC Moerbeke. Beide doelpunten vielen binnen de 2 minuten met een billijke puntendeling als gevolg.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Vrasene maar het lage schot van Hendrickx ging naast doel. Ook Ivens waagde zijn kans langs de overkant met een bal over de grond maar Bettens bracht redding. Vele kansen werden er niet bijeen gevoetbald. Voor een volgende poging was het wachten tot de 35’maar het harde schot van Buys werd over doel getikt door doelman Buyck. De laatste kans in de eerste helft was voor El Mahri maar ook zijn poging strandde op de bezoekende doelman.

Al vroeg in de tweede helft kreeg El Mahri de grootste kans van de wedstrijd. Na een prima actie legde Vertenten de bal panklaar, maar de bal ging voor een open doel naast. De bezoekers reageerden met een vrije trap van De Picker maar Bettens kon de bal uit doel tikken. In de 64’ ging Hendrickx aan de haal met de bal, maar een bezoekende verdediger bracht redding in extremis. Het openingsdoelpunt viel een minuut later. Met een omhaal zette Vertenten de 1-0 op het scorebord. De voorsprong was van korte duur want 2’ later kon Devriese de gelijkmaker alweer in doel leggen (1-1). Vrasene ging nog op zoek naar het winnende doelpunt maar dat viel er niet meer.
      Volgend weekend speelt KFC Vrasene zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het veld van SK Grembergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023066 ] seconds