76'
      60'
      85'
      30'

KFC Vrasene heeft speeldag 26 afgewerkt met een knaller van formaat. 22 wedstrijden op rij had Avanti Stekene niet verloren, maar net als vorig seizoen verliest de leider in volle eindsprint dure punten aan KFC Vrasene.

In een ondermaatse eerste helft viel er weinig te noteren. Een strak schot van Dewilde ging over doel en een kopbal van Buys werd in extremis gered door doelman Pauwels. De thuisploeg probeerde het met lange ballen maar zonder succes. In de 37’ werd De Waele neergetrokken binnen de 16 meter waarna de bal op de stip ging. Hendrickx zette zich achter de bal en trapte Vrasene met een 0-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft was van een heel ander kaliber en met maar liefst 6 doelpunten kregen de supporters waar voor hun geld. Al na 1’ ging de bal in de kluts voor het Stekense doel maar uiteindelijk ging hij er niet in. Enkele minuten later was dit wel het geval. Een vrije trap van Hendrickx viel in het pak en werd door Verbeke in doel verlengd (0-2). Vrasene leek op rozen te zitten maar daar kwam in de 58’ verandering in. Na slecht ontzetten kon Zarzour de 1-2 simpel in doel leggen. Stekene kwam opzetten en kreeg enkele uitgelezen kansen. Ysewijn legde de bal panklaar voor Derudder maar Van De Vyver redde op de lijn. Diezelfde Ysewijn was enkele minuten later zelf dicht bij de gelijkmaker maar deze keer stond De Groof klaar om de bal op de lijn te keren. De gelijkmaker hing in de lucht en kwam er in de 70’ via strafschop nadat doelman Bettens foutief tussenbeide kwam. Dewilde twijfelde niet waarna de wedstrijd te herspelen was (2-2). Een kopbal van Zarzour voor een open doel ging naast, en ook doelman Pauwels moest zich reppen om een kopbal van Verbeke vanonder de lat te tikken. Toch was het Vrasene dat aan het langste eind trok. Verbeke nam een afgevallen bal in een tijd op de slof en zette zo de 2-3 op het scorebord. De veer was gebroken bij de thuisploeg en Vrasene kon de score verder uitdiepen. In de 86’ kreeg Vrasene een vrije trap op de baklijn van Stekene. Hendrickx legde de bal af tot bij De Groof die de 2-4 laag in doel trapte. Bettens had nog een prima redding in huis op een kopbal van Koppen en een vrije trap van Zarzour, maar het was Vrasene dat nog een vijfde doelpunt lukte. Hendrickx mocht in de toegevoegde tijd alleen op doel gaan en de overweldigende 2-5 eindstand op het scorebord zetten.
      Volgend weekend komt KFC Robur op bezoek, supporters op post!

Page load time: [ 0.019523 ] seconds