55'
      80'
      15'
      40'

KFC Vrasene heeft dit weekend tegen HO Kalken opnieuw geen punten kunnen pakken. De Groote lukte het enige doelpunt in een weinig geïnspireerde wedstrijd die geen winnaar verdiende.

De eerste kans kwam er na 8’ en was voor de bezoekers. Van Poucke mocht tot twee keer toe zijn kans wagen maar doelman Bettens stond in de weg. Langs de overkant mocht Praet op doel koppen na een hoekschop, maar ook doelman Van Reeth bracht redding. Het spel ging over en weer maar echte doelkansen kwam er amper. In de 36’ nam Verbeke de bal op de slof maar Van Reeth bracht redding met de vuisten. Een minuut later kon De Groote zich doorzetten maar hij kreeg de bal niet binnen het kader.

Al vroeg in de tweede helft zorgde Van Puyvelde voor gevaar maar zijn lange vrije trap belandde naast de verste paal. Het waren daarentegen de bezoekers die in de 55’ op voorsprong kwamen. Na een snelle tegenaanval kon De Groote een lage voorzet van De Bruycker in doel leggen (0-1). In de 78’ moest Van Reeth zich reppen om een lange voorzet van Hendrickx vanonder de lat te tikken. Het laatste wapenfeit was voor De Groof maar zijn laag schot ging naast doel.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van leider Avanti Stekene. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029148 ] seconds