52'
      06'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      82'

KFC Vrasene heeft dit weekend een makkelijke overwinning behaald tegen KAV Dendermonde. Vrasene lukte in de eerste helft een dubbele voorsprong waardoor de tweede helft een maat voor niets was.

Vrasene startte de wedstrijd gretig en kreeg al vroeg in de wedstrijd enkele kansen. Al in de 3’ legde Hendrickx de bal af tot bij Verbeke maar die werkte de bal over doel. Enkele minuten later belandde een slechte uittrap van De Schamphelaire in de voeten van De Waele, maar diens schot strandde langs de verkeerde kant van de paal. In de 8’ miskeek De Schamphelaire zich op een vrije trap van Van Puyvelde waarna de bal in doel verdween (1-0). Een schot van Keymolen en een vrije trap van Van Puyvelde werden uit doel gehouden door de bezoekende doelman maar toch kon Vrasene de score in de eerste helft nog verdubbelen. Een lage vrije trap van Van Puyvelde werd in een keer op de slof genomen door De Waele waarna de bal onder de dwarsligger in doel verdween (2-0). Dendermonde stak kort voor de rust nog de neus aan het venster maar de kopbal van Ville ging naast doel.

In een mindere tweede helft lukte Vrasene al snel een derde treffer. De Schamphelaire moest een hoge bal lossen waarna Verbeke de netten deed trillen (3-0). In de 54’ kon Hendrickx zich doorzetten maar alleen voor doel verkoos hij de verkeerde optie. Ook Cattrysse mocht zijn kans wagen maar doelman Bettens kwam goed tussen. In de 58’ mocht Hendrick opnieuw proberen maar deze keer belandde zijn schot op de vuisten van de doelman. De wedstrijd leek uit te doven en kort voor affluiten moesten de bezoekers zelfs met 10 verder na een tweede gele kaart voor Heuvinck.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van Klauwaerts Kemzeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.034587 ] seconds