77'
      62'
      29'

Match summary

KFC Vrasene heeft de derby tegen E. Verrebroek met ruime 4-1 cijfers gewonnen. Vrasene wist in beide helften twee keer te scoren en liep zo tot 4 doelpunten uit. De bezoekers boden daarentegen weinig verweer en lukten vlak voor het einde nog een eerredder.

Na een verkenningsronde van een klein half uur was het Vrasene dat op voorsprong kwam. Een pegel uit de tweede lijn van El Mahri ging via de paal in doel (1-0). Veel kansen waren er in de eerste helft niet maar toch verdubbelde Vrasene de score nog in de eerste helft. Een hoekschop van Hendrickx werd door Praet aan de verste paal in doel gekopt (2-0).

Ook in de tweede helft was Vrasene de betere ploeg. Een kopbal van Praet ging in de 49' tegen de kruising. Langs de overkant verscheen De Koning alleen voor doel maar hij knalde de bal op Bettens. Joris kopte een voorzet overhoeksk over doel en Bettens bracht redding op een kopbal van Macharis. Ook het schot van De Waele in de 66' werd met de vingertoppen gered door Piessens. In de 73' trapte de net ingevallen Vergauwen een vrije trap over de muur in doel (3-0) en in de 84' onderschepte De Waele een slechte terugspeelbal (4-0). Verrebroek lukte in de 86' nog de eerredder nadat Van Linden een vrije trap van Van Osselaer in doel verlengde (4-1).
      Vrasene start het seizoen met 6 op 6 en staat al zeker een week aan de leiding. Volgend weekend trekken we naar SV Zaffelare. Supporters op post!

Page load time: [ 0.0192 ] seconds