90DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    80Went out: Sparta Waasmunster Jens De Backer
     Substituted: Sparta Waasmunster Levi Stuer
    77DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - Samir Cheikh
    76Went out: Sparta Waasmunster Nilay Symoens (Middenvelder)
     Substituted: Sparta Waasmunster Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
    68DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    59DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    53Went out: KFC Vrasene Jeroen De Neef (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Samir Cheikh (Aanvaller)
    51Gele kaartenSparta Waasmunster Gele kaarten - Sp. Waasmunster

KFC Vrasene heeft dit weekend Sparta Waasmunster met ruime 4-0 cijfers verslagen. In een ondermaatse eerste helft werd er niet gescoord, maar in de tweede helft maakte Vrasene het verschil.

Het eerste gevaar kwam er al na 1' maar Van Osselaer trapte de voorzet van Joeri Sinnaeve over doel. De bezoekers reageerden met een strak schot van Andries, maar Van De Putte stond klaar. Het spel ging gedurende de ganse eerste helft over en weer maar echte doelrijpe kansen werden er niet bijeen gevoetbald. De beste kans was voor Vrasene net voor de rust maar de kopbal van De Groof werd op de lijn gered.

Vrasene leek frisser uit de kleedkamers te komen en was al na 2' gevaarlijk. De Koning kon zich doorzetten maar zijn aflegger werd niet verzilverd. In de 59' lukte het dan toch wanneer Joeri Sinnaeve een vrije trap van Van Osselaer in doel verlengde (1-0). 10' later mocht De Koning alleen op doel afgaan en zette die de 2-0 op het scorebord. In de 75' ging een strak schot van Hendrickx over doel maar 2' later lukte het wel weer. Een vrije trap van Meiresone werd door de ingevallen Keymolen in doel verlengd (3-0). De Koning trapte een voorzet van Meiresone naast en ook Jonas Sinnaeve kon niet scoren nadat die alleen voor doel verscheen. Net voor affluiten haalde Hendrickx uit op doel en werd de 4-0 eindstand op het scorebord gezet.
    Volgende zaterdag speelt KFC Vrasene om 16u op het veld van KFC Robur Moerzeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.037875 ] seconds