57Went out: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Steven De Maesschalck (Middenvelder)
    55Went out: KFC Vrasene Robert Minea (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Hans Somers (Verdediger)
    42DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - JV Kruibeke
    39DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - JV Kruibeke
    37DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - JV Kruibeke
    20DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - JV Kruibeke
    11DoelpuntenJV Kruibeke Doelpunten - JV Kruibeke
    02DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    01DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft in zijn eerste wedstrijd van de nieuwe competitie een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van JV Kruibeke. Een droomstart deed Vrasene zweven, maar laksheid en een zwakke mentaliteit zorgden al in de eerste helft voor een zware afstraffing.

Al in de eerste minuut leverde Pieter Maes een perfecte bal af tot bij Vyaene die naar binnen sneed en de 0-1 droog in doel knalde. Een minuut later loste doelman De Maayer een kopbal van De Ly waarna De Langhe de 0-2 in doel trapte. Een perfecte start leek het, maar dit was buiten Kruibeke gerekend. Na 11' kon Vertonghen de aansluitingstreffer scoren na afleggen van Vangeneugden en geklungel  bij de bezoekende verdediging. 9' later verslikte de Vrasense verdediging zich opnieuw en lukte Van de Manacker de gelijkmaker op aangeven van Pieters. Vertonghen zag zijn schot over doel vliegen en langs de overkant kon ook Schelfhaut zijn schot niet kadreren. In de 37' profiteerde Vertonghen van alweer een misverstand bij Vrasene en kopte Segers de 3-2 in doel. 2' later ging Vrasene terug in de fout waarna Vangeneugden kon scoren in twee tijden (4-2). Om het drama compleet te maken misrekende De Grave zich in de 42' op een vrije trap van Van de Manacker waarna Segers zijn tweede van de middag kon scoren (5-2).

In de tweede helft ging de thuisploeg op zijn elan verder maar doelpunten vielen er niet meer. Na 52' moest De Grave redding brengen op een kopbal van Vertonghen, en niet veel later ook op een schot van Verbraeken. Langs de overkant zag De Ly zijn kopbal naast doel belanden, en even later kwam diezelfde De Ly net tekort om een scherpe voorzet van de ingevallen De Jonghe in doel te schuiven. Vangeneugden trof 5' voor affluiten nog de lat en Vyaene en De Langhe zagen hun vrije schietkansen gestopt door De Maayer. Een uiterst zwakke prestatie dus van Vrasene dat een aandeel had in alle 7 doelpunten.

Page load time: [ 0.025439 ] seconds