Substituted: KFC Evergem-Center Johan Onghena
    84Went out: KFC Vrasene Yves Meirsman (Aanvaller)
     Substituted: KFC Vrasene Nick De Smit (Aanvaller)
    80DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    78Went out: KFC Evergem-Center Bart Claus (Middenvelder)
     Substituted: KFC Evergem-Center Yarni Claessens (Middenvelder)
    70Rode kaartenKFC Evergem-Center Rode kaarten - Evergem
    63Gele kaartenKFC Evergem-Center Gele kaarten - Evergem
    58Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - David Verbeke
    14DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend gedaan wat het moest doen. In een flauwe partij pakte het de drie punten tegen rode lantaarn Evergem-Center. De Ly zette Vrasene al snel op voorsprong en maakte de bezoekers op die manier monddood.

De eerste kans was voor Vrasene maar de poging van De Ly belandde in het zijnet. In de 8' zette Van Osselaer een solo op poten maar uiteindelijk kraakte hij zijn schot. Na 12' omspeelde De Ly doelman Helin maar zijn poging werd nog voor de lijn gered door een bezoekend verdediger. 2' later was het dan toch raak voor De Ly nadat hij een lage voorzet van Sinnaeve in doel kon leggen (1-0). Pieter Maes probeerde het in de 20' via vrije trap maar zijn poging belandde nipt naast doel. Langs de overkant trapte Persan de enige kans van de bezoekers voorlangs. Net voor de rust kwam De Ly centimeters te kort om een lage voorzet van Van Osselaer in doel te schuiven, en ook Pieter Maes zag zijn poging op de lijn gered worden.

In de tweede helft was het 20' wachten voor een eerste kans, maar het schot van De Langhe strandde op de verste staak. Na 70' moesten de bezoekers met 10 verder nadat de ingevallen Van Malderen eerst geel kreeg, en daarna rood voor commentaar. 3' later zag Joris zijn poging naast doel belandden maar 10' voor tijd zorgde diezelfde Joris wel voor de beslissing. Op aangeven van De Grave lobde hij doelman Helin en zette zo de 2-0 eindstand op het scorebord. Volgend weekend trekken we naar het veld van Klauwaerts Kemzeke en daarna volgt de Valentijnsfuif van KFC Vrasene. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029264 ] seconds