86Went out: KFC Vrasene Tim De Mol (Middenvelder)
     Substituted: KFC Vrasene Toon De Rop (Middenvelder)
    57Went out: SV Voorde Yarni Claessens (Verdediger)
     Substituted: SV Voorde Kristof D'Heer (Middenvelder)
    54DoelpuntenSV Voorde Doelpunten - SV Voorde
    50DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    34DoelpuntenSV Voorde Doelpunten - SV Voorde
    29DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    26DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene

KFC Vrasene heeft dit weekend een verdiende driepunter gepakt tegen SV Voorde. In een echte kick & rush wedstrijd moest het wel drie maal scoren om de aanklampende bezoekers af te schudden.

De eerste 10' ging de wedstrijd over en weer en kregen beide ploegen kansen via De Ly en De Durpel. Na 26' kwam Vrasene na mistasten van de bezoekende verdediging op voorsprong via De Langhe. 3' werd diezelfde De Langhe diep gestuurd door Van Osselaer. Na een mooie actie op de linkerflank verscheen hij oog in oog moet doelman De Jonge en legde hij de 2-0 in de korte hoek. Na 34' lukte Voorde de aansluitingstreffer nadat een vrije trap van Moreels via de muur in doel belandde (2-1). Net voor de rust kon De Koning in extremis een poging van De Durpel ontzetten na een lage voorzet van Deblander.

In de tweede helft diepte Vrasene al na 5' de score verder uit nadat De Ly een corner van Vyaene in doel kopte. Ook nu duurde het weer niet lang eer de bezoekers de aansluitingstreffer lukten. Na een actie van Leirens kon Evrard de 3-2 in doel prikken. Langs de overkant kwam De Ly alleen voor doel maar hij miste zijn controle volledig. Na 76' moest Vrasene met 10 verder nadat Vyaene alweer rood kreeg voor een duw op de ref. Uiteindelijk hield Vrasene toch stand en zijn de nodige 3 punten binnen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van het voorlaatst geklasseerde Bellem. Supporters op post!

Page load time: [ 0.044519 ] seconds