Went out: Steven Vermeulen (Middenvelder)
      Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

Went out: Noah Van Sikkelerus (Verdediger)
      Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

Went out: Saikou Jagne (Middenvelder)
      Substituted: Nilay Symoens (Middenvelder)

81'
    86'
    86' Nicholas De Wree
    83' Nilay Symoens

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van HO Kalken. De thuisploeg kreeg de beste kansen maar kreeg de bal niet in doel. Een goedkope strafschafschop besliste de wedstrijd.

Na een studieronde van een kwartier kwam het eerste gevaar van Kalken. Een lage voorzet week af op De Breucker maar kon door Bettens net op tijd uit doel geranseld worden. In de 23’ kreeg Blanckaert een enorme kans om de score te openen nadat hij alleen voor doel verscheen, maar zijn poging ging voorlangs. Iets over het halfuur was het alweer warm voor het Vrasense doel nadat een hoekschop in het pak viel, maar tot drie keer toe ging de bal er niet in. De beste kans voor Vrasene in de eerste helft kwam er in de 40’. Na een knappe aanval gooide Van Puyvelde de bal voor doel maar de kopbal van Joris vloog net over de dwarsligger.

Ook in de tweede helft waren de betere kansen voor Kalken maar ook nu lag Vrasene niet onder. In de 57’ nam Ahorukomaye de bal op de slof maar Bettens bracht redding. Enkele minuten later haalde Verhoeven uit op doel en alweer redde Bettens de meubelen. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot wanneer Kalken een strafschop kreeg voor een schwalbe buiten de baklijn. Praet twijfelde niet en trapte zijn ploeg op voorsprong (1-0). Vrasene probeerde nog een slotoffensief op poten te zetten maar verder dan een kopbal van Verbeke kwam het niet meer.
    Volgende zondag speelt KFC Vrasene zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen Rangers Opdorp. Supporters op post!

Page load time: [ 0.032732 ] seconds