Went out: Steven Vermeulen (Middenvelder)
    Substituted: Richard Van Puyvelde (Middenvelder)

Substituted: Seppe Van Isterdael (Middenvelder)

• 84. Minute
    Went out: Nicholas De Wree (Middenvelder)
    Substituted: David Verbeke (Middenvelder)

73' Evangelo Maes
    52' Steven Vermeulen
    34' Saikou Jagne
    08' Evangelo Maes
    20'
    28' Evangelo Maes
    20' Noah Van Sikkelerus
    20' Saikou Jagne
    62'

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime en verdiende overwinning geboekt tegen KSK Lebbeke. Met twee doelpunten in elke helft maakte Vrasene het verschil.

Al na 8’ klom Vrasene op voorsprong. Een lange voorzet van Joris werd door Vervaet tegen de touwen getrapt (1-0). Enkele minuten later waagde Buys zijn kans maar zijn poging strandde op de paal. Lebbeke kreeg in de 20’ een strafschop na een trekfout van Van Puyvelde op Bouyalaoui. Janssen twijfelde niet en zette de bordjes alweer gelijk. 3’ later kwam Lebbeke opnieuw gevaarlijk opzetten, deze keer ging de kopbal van Van Gijseghem over doel. In de 34’ zette Vrasene een knappe aanval op poten, en opnieuw op aangeven van Joris werkte Van Puyvelde de bal aan de verste paal in doel (2-1).

Ook in de tweede helft was Vrasene de betere ploeg. In de 52’ werkte doelman Suls een vrije trap weg in de voeten van De Gezelle, die de 3-1 op zijn beurt tegen de netten knalde. Vrasene liep in de 73’ nog verder uit. Vervaet ontfutselde de bal en stiftte de 4-1 eindstand over Suls in doel.
    Volgende zondag trekken we naar het veld van SK Grembergen. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029992 ] seconds