Substituted: Richard Van Puyvelde (Middenvelder)

Went out: Hugues Kiendrebeogo (Aanvaller)
      Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

Substituted: Robin Van Heue (Middenvelder)

68'
    54'
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    89'
    88' Noah Van Sikkelerus
    87' Nicholas De Wree

Match summary

KFC Vrasene is er opnieuw niet in geslaagd een overwinning te boeken, deze keer ging het onderuit op het veld van KFC Moerbeke. Vrasene kreeg in de eerste helft de beste kansen maar verzuimde om te scoren, de bezoekers deden dit in de tweede helft wel.

Vrasene nam in de eerste helft het initiatief, de thuisploeg probeerde het met enkele afstandsschoten. In de 13’ werd Verbeke op doel gestuurd maar zijn poging over doelman Buyck belandde naast doel. Enkele minuten later gooide Matthynssens een vrije trap in het pak, maar tot drie maal toe ging de bal er niet in. In de 36’ ging Moerbeke zijn kans via een vrije trap van De Smet maar Bettens kon de bal in hoekschop duwen. Langs de overkant kon De Groof zich doorzetten maar zijn stiftbal werd door doelman Buyck met de vingertoppen over doel getikt. Kort voor de rust waagde de ingevallen Maes zijn kans maar zijn schot ging naast.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter uit de kleedkamers en kwam het in de 54’ op voorsprong. Somers stond volledig vrij aan de tweede paal en trapte de 1-0 tegen de touwen. Vrasene kon geen vuist meer maken, de thuisploeg kreeg nog de beste kansen. In de 63’ ging een schot van Van De Voorde voorlangs, maar in de 68’ was het wel opnieuw raak. De Smet kapte zich vrij en trapte de 2-0 in de verste hoek  binnen.
    Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035186 ] seconds