Substituted: Lode Van Vlierberghe (Middenvelder)

Substituted: Richard Van Puyvelde (Middenvelder)

• 89. Minute
    Went out: Matthew Smet (Middenvelder)
    Substituted: Killian Vereecken (Aanvaller)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    73' Mathias Keymolen
    55' Matthew Smet
    08' Nilay Symoens
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    51' Vincent Van Vlierberghe
    30' Wout Ferket
    55'
    51'
    31'

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend drie punten gepakt tegen rode lantaarn FC Destelbergen. Vrasene kwam in een matige eerste helft op voorsprong en maakte in de tweede helft het verschil.

In de eerste helft was Vrasene de betere ploeg maar kansen waren er amper. In de 8’ klom Vrasene op voorsprong nadat Matthynssens een vrije trap naast de muur in doel trapte.

Al vroeg in de tweede helft kreeg Destelbergen een strafschop nadat Den Dooven werd neergehaald door Van De Vyver. Degrande zette zich achter de bal en trapte de 1-1 tegen de touwen. De voorsprong was echter van korte duur. In de 54’ werd het 2-1 nadat een lange vrije trap van Coekaerts rechtstreeks in doel verdween (2-1). In de 67’ mocht Keymolen vrij op doel koppen maar doelman Rijckbosch redde de bal op de lijn. In de 73’ zette Buys de 3-1 eindstand op het scorebord nadat een gekraakt schot uit de draai in doel verdween.
    Volgend weekend organiseert KFC Vrasene haar 2e Winterhappening, de eerstvolgende wedstrijd vindt plaats in het nieuwe jaar op het veld van KSK Klinge. Supporters op post!

Page load time: [ 0.040522 ] seconds