Went out: Hugues Kiendrebeogo (Middenvelder)
    Substituted: Seppe Van Isterdael (Aanvaller)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    28' Saikou Jagne
    83'

Match summary

KFC Vrasene trof dit weekend opnieuw de aanvoerder van het klassement, deze keer kwam HO Kalken op bezoek. Vrasene nam de eerste helft voor zijn rekening en klom hierin op voorsprong, in de tweede helft kwamen de bezoekers opzetten waarna de wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel.

Na een korte studieronde was de eerste kans voor Vrasene. Op aangeven van Matthynssens kopte Buys de bal over doel. Vrasene had overwicht maar toch kreeg Kalken in de 26’ een uitgelezen kans om de score te openen. Blanckaert mocht van kortbij uithalen maar zijn poging ging voorlangs. Het doelpunt viel 2’ later langs de overkant. Na een prima actie ging Van Puyvelde zijn kans waarna de bal via Fiers in doel verdween (1-0).

Al vroeg in de tweede helft kreeg Vervaet een uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar nadat hij doelman Van Reeth had omspeeld was de hoek scherp en werd de bal door een bezoekend verdediger gered. In de 56’ kon ook Verbeke uithalen vanuit een scherpe hoek, zijn poging strandde op de buitenkant van de paal. Kalken kwam opzetten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die viel in de 83’ wanneer Van Poucke een lage voorzet aan de eerste paal kon binnenwerken (1-1). De beste kans was hierna nog voor de bezoekers. Nadat Bettens een harde vrije trap kon pareren trapte Praet de rebound van kortbij over doel.
    Voor de laatste wedstrijd van de heenronde trekt KFC Vrasene zondag naar het veld van Rangers Opdorp. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030308 ] seconds