Substituted: Cengiz Kaplan (Middenvelder)

Substituted: Stijn Tachelet (Middenvelder)

60' Evangelo Maes
    70'
    80' Evangelo Maes
    55' Saikou Jagne

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt op het veld van leider SK Lochristi. Na een matige eerste helft stonden de bordjes nog gelijk, in de tweede helft maakte Vervaet met twee doelpunten het verschil.

Voor een eerste echte kans in de eerste helft was het wachten tot de 19’, maar de kopbal van Buys ging voorlangs. Langs de overkant mocht ook Verhoeven op doel koppen maar ook hij kreeg de bal niet tussen de palen. In de 36’ kreeg Lochristi een uitgelezen kans om de score te openen, maar De Smet trapte een lage voorzet van kortbij over doel.

In de tweede helft kwam Vrasene frisser uit de kleedkamers en ging het op zoek naar de openingstreffer. In de 57’ kon Vervaet zich doorzetten maar doelman Baert kon de bal in hoekschop werken. Enkele minuten later werd diezelfde Vervaet opnieuw op doel gestuurd op aangeven van Joris, en deze keer kon hij de bal wel tegen de touwen werken (0-1). Langs de overkant kapte Ponnet zichzelf vrij binnen de zestien, maar Bettens bracht redding. Vrasene lag op de loer en kon in de 78’ de score verdubbelen. Op aangeven van Verbeke kopte Vervaet zijn tweede van de middag over doelman Baert in doel (0-2). In de 90’ kon Lochristi milderen nadat Stevens een afgevallen bal in het dak van het doel kon knallen (1-2), maar Vrasene gaf de drie punten niet meer weg.
    Volgend weekend komt HO Kalken op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.026105 ] seconds